Atreyov Balíček
Atrey je zakladateľom spoločnosti WILD & COCO, milovníkom originálnych kombinácií chutí a experimentovania so živými produktmi. Vďaka jeho záľube v neustálom skúšaní nových receptov a vylepšovaní tých existujúcich sú naše výrobky dotiahnuté do poslednej lahodnej bodky.
Štvorica Sezamový chlieb, Fermento Pesto, Bio hráškový tempeh a Čierne tahini sú variáciou Atreyovej obľúbenej funkčnej večere.
Balíček je ideálny pre tých, ktorí sa potrebujú nasýtiť a zároveň ušetriť čas.
Zistiť viacChcete večerať ako zakladateľ spoločnosti WILD & COCO?
Ak ste prikývli, gratulujeme - čaká vás gurmánsky zážitok plný nevšedných chutí, ktorý vyživí celé telo! Veď Atrey, zakladateľ spoločnosti WILD & COCO, je milovníkom originálnych kombinácií chutí, o ktoré sa často delí so svojím tímom. A práve vďaka zdieľaniu, testovaniu a experimentovaniu vznikajú tie najlepšie kombinácie a variácie výrobkov.
Čo nájdete v balení?
BIO hráškový tempeh
Medzi vegánmi obľúbená náhrada mäsa, ktorá okrem toho, že poskytuje zdroj bielkovín, dodá vášmu telu prebiotickú vlákninu, ktorá vyživuje prospešné baktérie v črevách.
Sezamový chlieb
Kváskový, bezlepkový a vegánsky chlieb plný živín s vôňou sezamu s jemnou orechovou chuťou.
Fermento Pesto BIO
Toto je výrobok, ktorého sa nikto z tímu WILD & COCO nevie nabažiť. Nutrične a chuťovo jedinečné pesto z kimchi, tahini a vysokokvalitných probiotík posilní črevný mikrobióm a dodá pokrmom tú správnu bodku.
Čierne tahini BIO
Krémové potešenie z čierneho sezamu, ktoré pomáha regulovať trávenie a upravovať hladinu cukru v krvi. Je skvelý do šalátových dresingov, dipov a ako ozdoba do rannej misky smoothie.
Ako pripraviť rýchlu večeru s balíčkom?
Atrey najprv prevonia kuchyňu pečením sezamového chleba v rúre. Stačí 30 minút pri teplote 200 stupňov a vaša domácnosť bude voňať ako pekáreň.
Medzitým nakrája tempeh na 0,5 cm hrubé plátky, ktoré natrie zmesou kvalitnej sójovej omáčky a olivového oleja. Pridá ho do rúry k chlebíku kde ho pečie približne 10 - 15 minút. Chlieb má byť chrumkavý, ale nie suchý. Po pridaní tempehu je nutné znížiť teplotu rúry na 160 stupňov. Tým sa celý proces pekne spomalí a olivový olej sa neprepáli.
A teraz už stačí len všetko spojiť:
Na plátok chleba natrite štedrú vrstvu pesta Fermento Pesto, naň položte tempeh a pokvapkajte čiernym tahini, ktoré dodá celej kombinácii ešte zemitejšiu chuť a zdroj kvalitných tukov.