Fermento Pesto BIO 120g
Toto multikultúrne probiotické pesto kombinuje zemitú chuť tahini s výraznou chuťou kimchi a známou cesnakovou príchuťou. Spojenie fermentovanej zeleniny s tahini vyživuje mikrobióm a spomaľuje metabolizmus cukru v krvi. Okrem toho tahini výrazne zmierňuje výraznú chuť kimči a cesnaku.
Fermento Pesto skvele chutí na našej pohánkovej focaccii, bezlepkovom kváskovom chlebe, v zeleninovej tortille alebo so šalátom. A tip pre odvážlivcov je skombinovať ho so slanými banánovými čipsami!
Zistiť viacZ kuchyne zakladateľa WILD & COCO na váš stôl
Ak poznáte nášho zakladateľa Atreya, viete, že jeho špecialitou a životnou láskou sú netradičné funkčné potraviny, ktoré sám vymýšľa a vyvíja. A tak ako pred 10 rokmi vznikli prvé "jogurty" z mladého kokosu a probiotických baktérií (dnes naše Cocoguards), vzniklo aj toto fermentované pesto: z mnohých experimentov, ochutnávok a túžby vytvoriť živý produkt, ktorý chutí božsky a podporuje zdravie črevného mikrobiómu.
Fermento Pesto pridá svojím probiotickým presahom na hodnote domácich jedál pre priateľov a rodinu a prinesie ďalšiu nezameniteľnú chuť do vášho aktívneho života.
Na čo sa dá Fermento Pesto použiť?
Namazať, zmiešať, dozdobiť. Tieto a ďalšie kuchárske činnosti Fermento Pesto bravúrne zvládne. Môžete ho použiť ako prísadu do nátierok a hummusu, premiešať ho s kvalitným olejom na šalátový dresing alebo pridať pikantný detail do akéhokoľvek slaného pokrmu.
A ak vás napadne niečo iné, odfoťte svoj gurmánsky výtvor a pochváľte sa ním na sociálnych sieťach s hashtagom WILD & COCO! Radi sa nechávame inšpirovať chuťami našich zákazníkov.