Natural Symbiotic Cocofir BIO (Gastro)
V jedinej fľaši nájdete toľko účinných baktérií pre vaše zdravé črevá, ako je hviezd v galaxii.
Extra živý fermentovaný nápoj z mladého kokosu vyrábame v SR – podľa vlastného receptu
Doporučujeme produkt skladovať pri 1–5°C, pretože pri teplotách nad 5°C ožíva a môže sa začať prejavovať. Napríklad tak, že sa snaží opustiť sklenenú nádobu.
Zistiť viacSymbiotic Cocofir:
150 miliárd dôvodov, prečo ho mať doma
Cocofir pomáha zlepšovať vaše trávenie a imunitu, nabíja vás energiou, podporuje kvalitný spánok - a osvieži svojou jemne kyslastou kokosovou chuťou.
Jeho kúzlo je v tom, že skutočne žije. Pollitrový nápoj vás obohatí 150 miliardami baktérií – špeciálne vybraných z bakteriálnych kmeňov, ktorých výskyt je v ľudskom tele prirodzený.
Vláknina galaktomanan ich ochráni pred kyslým prostredím v žalúdku, preto do vašich čriev doputujú živé baktérie stále aktívne a 100% funkčné.
A keď máte zdravé trávenie, tak ide v živote hneď všetko lepšie.
#referencie
Cocofírom začínam každý deň.
S granolou, višňami a radosťou.
Fakt každý deň :-)
Katarína Rae
#/referencie
Energiu a silu prírody majte vždy po ruke
Kedykoľvek si otvoríte Cocofir, akoby ste pili božský nektár.
Aktívne zmesi bakteriálnych kmeňov na čele so Superhuman totiž vo vašom tele zvyšuje produkciu hormónov, ktoré prináša:
radosť – serotonín
lásku a dôveru – oxytocín
šťastie - dopamín
pokoj – hormón GABA
Z kokosovej vody aj dužiny získate množstvo minerálov (hlavne draslík, sodík, horčík, fosfor) a tiež antioxidačné protizápalové polyfenoly.
Ako napríklad transzeatín – polyfenol proti starnutiu.
Z čoho je Cocofir vyrobený?
Z mladého kokosu Nam Hom v bio kvalite, probiotík a harmonizovanej živej vody. Nič viac. Všetko ďalšie obstará kvasenie (fermentácia). Cocofir je vďaka tomu stále živý.
Aká je jeho chuť?
Sprvu jemne krémová a s miernou kyslosťou. Ako postupne Cocofir zreje, chutí čím ďalej výraznejšie a kyslejšie – má jednoducho šmrnc.
Je v ňom laktóza alebo nejaké alergény?
Vôbec. Je čisto rastlinný a prirodzene bezlepkový.
Tuky a sacharidy obsahuje v minimálnom množstve. > viac o zložení
Čo znamená „Symbiotic“ v názve?
Optimálne spojenie prebiotík (vlákniny v dužine kokosu) s probiotikami. Preto je nepasterizovaný Cocofir v raw kvalite rajom pre váš črevný mikróbiom.
A ako viete, že to celé fakt funguje?
Vychádzame z vedecky aj historicky potvrdených princípov. Vysokú prítomnosť priateľských baktérií (Lactobacillus, Weissella či Bifidobacterium) potvrdila aj dôkladná mikrobiologická štúdia z AV SR.
A čo je hlavné – účinky potvrdzujú naši zákazníci.
Viac informácií sa môžete dozvedieť tu: kokosová voda, kokosová dužina, probiotiká, význam fermentácie, mikrobiomu.
Ako často si môžem dopriať Cocofir?
Pravidelným užívaním robíte svojmu telu najlepšie. Účinok ale spoznáte aj krátkodobo, napríklad pri detoxe alebo ako podpora po antibiotickej liečbe.
Môžu ho piť aj tehotné/dojčiace ženy a malé deti?
Áno, je veľmi vhodný pre zdravé tehotné aj dojčiace ženy a zdravé deti od 6 mesiacov. Pri závažnejšej chorobe sa prosím najprv poraďte s lekárom.
Nejaké odporúčania na prvú konzumáciu?
Pokiaľ nie ste zvyknutí na kvasené potraviny, začnite najprv s menším denným množstvom (asi 100 ml). Potom podľa citu pridávajte.
S čím a ako Cocofir konzumovať?
Okrem pitia je skvelý napríklad s ovocím, granolou alebo do smoothie. Alebo naslané (s olivovým olejom a soľou) ako jemný dip či zálievka na šalát.
Čo ďalšie rodina Cocofir výrobkov ponúka?
Cocofir si skvele rozumie s višňami a tiež s thajským mangom Nam Dok Mai. Môžete sami rovno ochutnať: Sour Cherry Symbiotic Cocofir BIO a Mango Symbiotic Cocofir.
#tipy
Naše tipy
Keď niekoľko hodín pred konzumáciou vyberiete Cocofir z chladničky, tak mu izbovou teplotou rozšírite jeho kyslejšiu chuť a navyše ho vaše telo lepšie trávi.
A pokiaľ máte radi „ostrú“ chuť, môžete Cocofir nechať v izbovej teplote ešte dlhšie – tým bude rýchlejšie zrieť a jeho chuť sa ešte zintenzívni.
Inak ho ale skladujte vždy pri 1–5 °C.
#/tipy
- 78 % viac radosti
- 77 % viac energie
- 77 % viac odolnosti