čas prípravy
40 minút
náročnosť
2
počet porcií
2 porcie
ingrediencie
- šťava z 1/2 citrónu
- soľ, korenie, mleté chilli
- slnečnicové semienka
- hrsť čerstvý špenát
- hrsť špenát
- 3 strúčiky cesnaku
- 1/2 tekvica hokkaido
- 1 lyžice Panenský raw kokosový olej BIO
- 1
- 1 Primebiotic Coco Mayo BIO
- 1 Wild Focaccia BIO 4 ks (mrazené)
postup
Tekvicu si umyjeme, nakrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme, zmiešame s lyžicou kokosového oleja a pečieme vo vyhriatej trúbe na 180 približne 20-25 minút, kým tekvica nezmäkne.
Medzi tým si pripravíme dressing: všetky ingrediencie spolu zmiešame, a rozmixujeme. Cícerový tempeh si do chrumkava opečieme na panvici spolu s kokosovým olejom.
Tortillu si opečieme na suchej panvici, posypeme čerstvým špenátom, tempehom, upečenou tekvicou, polejeme našim dressingom a nakoniec slnečnicovými semienkami.