Škoricová kaša s karamelizovaným banánom a kokosovým maslom

Sladký banán, kokosové maslo s kakaovými bôbmi, čokoláda, kokosový sirup a pekanové orechy... mňam! Zahrejte sa kombináciou takýchto dobrôt v škoricovej kaši, ktorú s veľkou pravdepodobnosťou zaradíte medzi svojich raňajkových favoritov!



Čítať celé ↓

čas prípravy

10 minút

náročnosť

1

ingrediencie

  • kokosový sirup

  • granátové jablko
  • pekanové orechy, kakaové bôby
  • 80 g ovsených vločiek
  • 50 ml Kokosové mlieko BIO
  • 200 ml vody
  • 1/2 lyžička skořice
  • 1 lyžice mletého ľanových semienok na posypanie

  • 1 Kokosová nátierka s kešu a kakaovými bôbmi BIO
  • 1 karamelizovaný banán (ľahko opečený na kokosovom oleji a štipke medu)
  • 1 čokoládový cukrík a písmenká

postup

Ingrediencie na kašu (vločky, vodu, kokosové alebo mandľové mlieko, ľanové semienko a škoricu) vložíme do hrnčeka a varíme do zhustnutia. Ak je kaša moc hustá, prilejeme trošku vody a ak je naopak moc riedka, dosypeme vločky. V miske ozdobíme banánom, kokosovým maslom, čokoládou a ďalšími dobrotami, na ktoré máme chuť.

Autor receptu: Hanka Rainbow Fairy