čas prípravy
10 minút
náročnosť
1
ingrediencie
- kokosový sirup
- granátové jablko
- pekanové orechy, kakaové bôby
- 80 g ovsených vločiek
- 50 ml Kokosové mlieko BIO
- 200 ml vody
- 1/2 lyžička skořice
- 1 lyžice mletého ľanových semienok na posypanie
- 1 Kokosová nátierka s kešu a kakaovými bôbmi BIO
- 1 karamelizovaný banán (ľahko opečený na kokosovom oleji a štipke medu)
- 1 čokoládový cukrík a písmenká
postup
Ingrediencie na kašu (vločky, vodu, kokosové alebo mandľové mlieko, ľanové semienko a škoricu) vložíme do hrnčeka a varíme do zhustnutia. Ak je kaša moc hustá, prilejeme trošku vody a ak je naopak moc riedka, dosypeme vločky. V miske ozdobíme banánom, kokosovým maslom, čokoládou a ďalšími dobrotami, na ktoré máme chuť.
Autor receptu: Hanka Rainbow Fairy