čas prípravy
20 minút
náročnosť
1
ingrediencie
- bobkový list, nové korenie, guličky čierneho korenia
- 500 ml vody
- 2 lyžice Kokosové mlieko BIO
- 1 hrnček kyslej kapusty
- 1 šalotka
- 1 lyžice kukuričného škrobu
- 1
- 1 lyžička červenej papriky
postup
Šalotku nakrájajte na malé kocky a nechajte speniť na olivovom alebo kokosovom oleji. Pridajte nakrájaný tempeh na kocky a chvíľku restujte. Potom prisypte červenú papriku, kyslú kapustu, prilejte vodu, pridajte bobkový list, nové korenie, čierne korenie, soľ a nechajte variť cca 20 minút. Potom pridajte kukuričný škrob a ešte cca 10 minút povarte.
Podávajte s celozrnnými cestovinami.
Autor receptu: Food By Katiie