Mango Symbiotic Cocofir
Extra živý fermentovaný nápoj z mladého kokosu sladko ladí s lahodným mangom.
Zažite exotický príliv energie s miliardami blahodarných baktérií pre vaše zdravé črevá.
Vyrábame v SR podľa vlastného receptu. Doporučujeme produkt skladovať pri 1–5°C, pretože pri teplotách nad 5°C ožíva a môže sa začať prejavovať. Napríklad tak, že sa snaží opustiť sklenenú nádobu.
Zistiť viacMango Symbiotic Cocofir:
150 miliárd dôvodov, prečo ho mať doma
Mango Cocofir pomáha zlepšovať vaše zažívanie, odolnosť, nabíja vás energiou a podporuje kvalitný spánok.
Zázrak Cocofiru je v tom, že skutočne žije. Tento nápoj vás obohatí 38 miliardami baktérií – špeciálne vybraných z bakteriálnych kmeňov, ktorých výskyt je v zdravom ľudskom tele prirodzený.
Vláknina galaktomanan ich ochráni pred kyslým prostredím v žalúdku, preto do vašich čriev doputujú živé baktérie stále aktívne a 100% funkčné.
A keď máte zdravé trávenie, tak ide v živote hneď všetko lepšie.
#referencie
Cocofírom začínam každý deň.
S granolou a radosťou.
Fakt každý deň :-)
Katarína Rae
#/referencie
Energiu a silu prírody majte vždy po ruke
Kedykoľvek si otvoríte Mango Symbiotic Cocofir, akoby ste pili božský nektár.
Aktívne zmesi bakteriálnych kmeňov na čele so Superhuman totiž vo vašom tele zvyšuje produkciu hormónov, ktoré prináša:
radosť – serotonín
lásku a dôveru – oxytocín
šťastie - dopamín
pokoj – hormón GABA
Z kokosovej vody aj dužiny získate množstvo minerálov (hlavne draslík, sodík, horčík, fosfor).
Ako napríklad transzeatín – polyfenol proti starnutiu.
Blahodarný koktail obohacuje nepasterizované mango so všetkými jeho vitamínmi a prospešnými látkami.
Z čoho je Mango Cocofir vyrobený?
Z mladého kokosu Nam Hom v bio kvalite, probiotík, harmonizovanej živej vody. To všetko obohatené zrelým mangom, štipkou kokosového sirupu a zmesou esenciálnych olejov. Všetko ďalšie obstará kvasenie (fermentácia). Cocofir je vďaka tomu stále živý.
Aká je jeho chuť?
Jemne krémová as miernou kyslosťou, ktorá je vyvážená medovo sladkým mangom. Ako postupne Cocofir zreje, chutí čím ďalej výraznejšie a kyslejšie – má jednoducho šmrnc.
Je v ňom laktóza alebo nejaké alergény?
Vôbec. Je čisto rastlinný a prirodzene bezlepkový.
Tuky a sacharidy obsahuje v minimálnom množstve.
Čo znamená „Symbiotic“ v názve?
Optimálne spojenie prebiotík (vlákniny v dužine kokosu) s probiotikami. Preto je nepasterizovaný Cocofir v raw kvalite rajom pre váš črevný mikróbiom.
A ako viete, že to celé fakt funguje?
Vychádzame z vedecky aj historicky potvrdených princípov. Vysokú prítomnosť priateľských baktérií (Lactobacillus, Weissella či Bifidobacterium) potvrdila aj dôkladná mikrobiologická štúdia z AV SR.
A čo je hlavné – účinky potvrdzujú naši zákazníci.
Viac informácií sa môžete dozvedieť tu: kokosová voda, kokosová dužina, probiotiká, význam fermentácie, mikrobiomu.
Ako často si môžem dopriať Cocofir?
Pravidelným užívaním robíte svojmu telu najlepšie. Účinok ale spoznáte aj krátkodobo, napríklad pri detoxe alebo ako podpora po antibiotickej liečbe.
Môžu ho piť aj tehotné/dojčiace ženy a malé deti?
Áno, je veľmi vhodný pre zdravé tehotné aj dojčiace ženy a zdravé deti od 6 mesiacov. Pri závažnejšej chorobe sa prosím najprv poraďte s lekárom.
Nejaké odporúčania na prvú konzumáciu?
Pokiaľ nie ste zvyknutí na kvasené potraviny, začnite najprv s menším denným množstvom (asi 100 ml). Potom podľa citu pridávajte.
#tipy
Naše tipy
Skladujte ho vždy pri 1–5 °C.
#/tipy