Kombucha – Jazmín
Podmanivá chuť jazmínu doplnená ľahkými tónmi zeleného čaju s jemnou kyslosťou a trochou osviežujúcej trpkosti typickej práve pre väčšinu kvalitných zelených čajov.
Zistiť viac
Vďaka špeciálnej vyšlachtenej mikrobiálnej kultúre s vyšším obsahom baktérií mliečneho kvasenia nie je naša kombucha sprevádzaná typickou octovou pachuťou, ale len sviežou chuťou obsiahnutých čajov a bylín.
Prírodná perlivosť naviac zdôrazňuje chuťové prvky a zároveň nie je tak agresívne ako u nápojov sýtených CO2. Kombinácia týchto paramentrov je zárukou gurmánskeho chuťového zážitku, ktorý Vás príjemne osvieži v horúcich letných dňoch a hydratuje kedykoľvek potrebujete!
Fermentované potraviny prirodzene obohacujú náš mikrobióm vďaka obsahu zdraviu prospešných mikrobiálnych kultúr.
Kombucha obsahuje miliardy týchto baktérií a kvasiniek, ktoré pomáhajú udržovať zdravú mikrobiálnu symbiózu v črevách, pomáhajú v boji s patogénmi a celkovo napomáhajú zdraviu črevnej mikroflóry.
Kombucha je ľahko alkoholická (obsahuje 0,5-1,2 % alkoholu, ktorý prirodzene vzniká pri fermentácii).