Škoricová kaša s karamelizovaným banánom a kokosovým maslom

Sladký banán, kokosové maslo s kakaovými bôbmi, čokoláda, kokosový sirup a pekanové orechy... mňam! Zahrejte sa kombináciou takýchto dobrôt v škoricovej kaši, ktorú s veľkou pravdepodobnosťou zaradíte medzi svojich raňajkových favoritov!



Číst celé ↓

čas přípravy

10 minút

náročnost

1

ingredience

postup

Ingrediencie na kašu (vločky, vodu, kokosové alebo mandľové mlieko, ľanové semienko a škoricu) vložíme do hrnčeka a varíme do zhustnutia. Ak je kaša moc hustá, prilejeme trošku vody a ak je naopak moc riedka, dosypeme vločky. V miske ozdobíme banánom, kokosovým maslom, čokoládou a ďalšími dobrotami, na ktoré máme chuť.

Autor receptu: Hanka Rainbow Fairy